(Android/iOS) Johnny Trigger: Action Shooter fırıldaqçı kodu daha çox daş
Feb 5, 2022 12:48:35 GMT -5
Post by osquimenpise on Feb 5, 2022 12:48:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox daş ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Dəhşətli təcrübə. Əvvəla, məxfilik siyasətini oxuya bilməzsiniz, lakin mən yenə də razılaşdım ki, oyunu sınaya bilim, bu, həqiqətən darıxdırıcıdır və bizi reklamlarla doldurur. Silah oyunu axtarırsınızsa, "Dostum Pedro"nu sınayın.
Oyun əvvəlcə olduqca əyləncəlidir, sonra 2 səviyyəni bitirirsən... Reklam... Yenidən başlamaq istəyirsən... Reklam. Sizi 3 qutuda yeni silahla sataşdirir... Ən son seçdiyiniz yeni silah və nə bilirsiniz 2 reklam. Səviyyələr çox qısadır, oyundakı təcrübənizin yarısı reklamlardır. Boss döyüşləri bir qədər sərindir, lakin bir dəfə vurduğunuz müddətdə eyni ilmə ardıcıllığına çevrilir. Onlar mənim onu almaq istəyimi yaratmaq üçün oyunu yaxşılaşdırmağa güvənməlidirlər... Yalnız oynadığım hər saniyə reklamlardan qaçmaq üçün deyil.
5 ulduz olardı, lakin siz səviyyənin sonunda nə isə qazandıqda və o, əşyanı istəyib-istəmədiyinizi müəyyən etmək üçün geri sayım etməyə başlayanda, o, mənə elementi istəyirəm demək üçün düyməni basmağa icazə vermir, sadəcə Qazandığım hər şeyi itirdiyim üçün qazandığım kostyumu çox istəyirdim, ancaq basa bildiyim tək şey onu itirmək idi.
Ldle
Recharge Please! Başsındırma iymm
Olduqca yaxşı oyun! Bu, asılılıq yaradır və həqiqətən əyləncəlidir! Oynadığım bir neçə saatdan həzz aldım. Baxmayaraq ki, o, təkrarlanır və bir müddət sonra cansıxıcı olmağa başlayır və təkrar deyərək, hərdən təkrarlanan hətta səviyyələr və boss döyüşləri də var. Bilmirəm, tənbəllik məsələsidir, yoxsa yox, amma daha çox səviyyələrin dizaynına daha çox səy göstərməli idilər. Həmçinin, səviyyələrin özündən başqa sonsuz rejim də ola bilər.
Pis deyil
Mən jonny trigger-i sevirəm, çünki onu telefonumda oynayıram və bu, çox əyləncəlidir, çünki mən qəddar şeyi sevirəm və silahları da sevirəm.
Mən ona 4 və ya 5 ulduz verdim, amma düşünürəm ki, nişan alma və atışlara tam nəzarət edə bilirəm, əks halda əyləncəli,
Ümumiyyətlə, mən bu oyunu "meh" kimi təsvir edərdim. Hər şey qaydasındadır, lakin səviyyələr çox təkrarlanır. Əvvəlcə onu çox bəyəndim, amma eyni şeyi təkrar-təkrar etmək çox darıxdırıcı ola bilər. Mən bütün silahları və dəriləri orada aldım, çünki bir az tamamlayıcıyam, amma üyütmə sonsuza qədər davam edir. Bunu etmək üçün 326-cı səviyyəyə çatdım. Problem ondadır ki, heç bir problem yox idi. Cəmi 3 gündür oyunum var və indi hər şey var. Bu oyun daha uzun, daha çətin səviyyələrlə daha çox işə ehtiyac duyur.
Bir var maraqlı bu oyun super maraqlı oyundu
Johnny Trigger: Action Shooter Akční vqnn
Mamamam
Johnny Trigger: Action Shooter Märulimängud lvl
Johnny Trigger (və ya mən belə adlandırmağı xoşlayıram, gimnastlar hücum edərkən) çox düz irəliləyir. Conni qaçır, maneələr zolağında fırlanır və fırlanır, silahlarını atəşə tutmaq üçün ekrana toxunur, düşmən silahlarını biçir. Reklamlar bu oyunun problemidir. Demək olar ki, hər səviyyədən sonra bir reklam var. Mən öskürdüm və reklamsız seçimi seçdim. İrəliləmək üçün izləməli olduğunuz könüllü reklamları deyil, məcburi reklamları sildi. Silahlar bahadır və bacardığınız bütün pulları götürməlisiniz.
120-ci səviyyəyə qədər əla oyundur. Bu səviyyədə siz onu vurmaq şansınız olmayana qədər boss sizi vuracaq. Tərtibatçı bunu oxuyursa, düzəliş edin
Əyləncəli oyun, bir çox reklamlar istisna olmaqla, onu satın aldığınız zaman HƏLƏ ELANLAR var. Həmçinin, demək olar ki, 400 lvl-də açılacaq rulonlara və ya portfellərə gəldikdə, oyunda bəzi qaranlıq alqoritmlər var və yalnız nağd pul almışıq, heç vaxt ən yaxşı mükafat yoxdur. Bunun əvəzinə qalanları açmaq istəyirsinizsə, reklamlara baxmalısınız. Düşünürəm ki, talan sistemi baxımından bəzi qanun pozuntuları var.
Oyunu dərhal bəyəndim, lakin növbəti mərhələlərə keçərkən yalnız fon qrafikası fərqlənir, lakin stunts və hərəkətlər eyni qalır. Bu, onu bir az darıxdırıcı edir.
Həddindən artıq səhvlər. Ekran donur və ya boş olur. Yenidən yükləmək lazımdır. Mükafatları itirmək. Reklamların nasazlığı. Çox tez-tez olur. 3-cü dəfə silindi. Zövq məhv edilib.
Əyləncəli oyun, lakin reklamların oyun nisbəti absurddur. Çoxlu reklam! Mən bir oyun tərtibatçısını dəstəkləyirəmsə, bunu oyun əyləncəli olduğu üçün edəcəm, 10-15 saniyə və ya daha çox reklamlarla bombalandığım üçün deyil. Həmçinin, məni reklamlarla bombalayın, sonra mənə real dünya pulu üçün "Reklamsız" təklif edin? Oh, yox, yox, bu heç vaxt olmayacaq. Reklamları bir kənara qoysaq, növbəti proqramdan qorxmasaydım, oyun həqiqətən əyləncəli ola bilərdi.
Oyun heç vaxt daha çətinləşmir. Çox təkrarlanır və sadəcə reklamlara baxmağınız üçün nəzərdə tutulub. Reklama baxmaq üçün pulsuz silah istəməyinizi soruşur; seçsəniz, təşəkkürlər, reklam hər halda açılır. 50-ci səviyyəyə çatdım və 1-ci səviyyə qədər asan idi, yalnız fon təsviri onu fərqli səviyyəyə bənzətmək üçün dəyişdirildi. 200 reklam baxdım zarafat yoxdu. Təəssüf ki, bütün bu oyunlar sadəcə reklam pulu yaradan döngələrdir.
Çoooooox gozellllll
Deyin ki, games ltd əslində siz yəqin ki, mənə 5 ulduz verdiyimi düşünürsünüz, amma telefonumda bir nasazlıq oldu ki, reklamlar azdır, demək istəyirəm ki, heç klikləmirəm. reklamlardan bezmisiniz 🚫 reklamları silin Heç reklamı da silmirəm mənə inanın .bu gözəl oyundur
Əyləncəlidir, amma çoxlu reklam var, çünki hər matçdan sonra bir reklam gəlir, ona görə də 173 elana baxmışam
Jack daniels and olsun ki bu da ad günü olan Zülfiyyə Xanbabayevadan yeni mahnı audio ad günü olan Zülfiyyə Xanbabayevadan yeni
Möhtəşəm oyun. Wi-Fi və ya datadan çıxsaq, heç bir reklam olmayacaq
Co5
Kimsə onları dayandırmalıdır. Mən yeni telefon aldım və hətta ödənişli reklamsız seçimimdən istifadə edə bilmirəm. Bu mənə deyir ki, yeni reklamsız xidmət almalıyam. Onlarla 4 dəfə əlaqə saxladım, cavab olmadı. Ayıb olsun sənə.
Əlaaaaa
çox gözəl oyundu
Çox seksi oyundu
Bu oyun sadə, əyləncəli və asılılıq yaradır! Daimi yeniləmələrin olmaması səbəbindən 4 Ulduz. Mən oyunu "həddindən artıq" monetizasiyadan əvvəl yüklədim və bu, məni heç narahat etmir, çünki bu, F2P oyunlarında çox normal bir təcrübədir və bu, daha da pis ola bilər! İdeyaları Yeniləyin: 1. ASAP Yeni Mühitlər, Daha Çətin Səviyyələr və Çətinliklər əlavə edin! 2. Mümkün qədər tez-tez istifadə edə biləcəyiniz Yeni Pulsuz Silahlar, Yeni Ultimate Gear və Mənzil Otaqları əlavə edin (Həftəlik?). 3. ASAP Hekayə rejimi əlavə edin! Hazırda oyun köhnəlmişdir!
Johnny Trigger - Jeu d'Action Action rgp
Mən ilk dəfə başlayanda və sonrakı səviyyələrə keçəndə oyun əyləncəli idi. İndi mən 500-ün sonundayam və oyun sadəcə olaraq eyni hala gəldi. Səviyyələr fon dekorasiyasının dəyişməsi ilə eynidir. Bütün silahlar və geyimlər açıldı və sonra səviyyələrin əbədi olaraq davam etdiyinə baxmayaraq, yeni heç nə açıla bilməyəcək. Bundan əlavə, oyun həmişə hamar deyil və yol boyu dalğalanır. Mən oyunu Huawei P30 Pro-da idarə edirəm. Nəhayət, ÇOX ELAN!
sağan
Pis
Ortadı
bu oyun çox sizə kömək edirəm mən bu oyunda 1000000 pulum vardi levelimde 200 dü yenə mən sildim yükledim əladı indi maşallah bal kimi oyundu
Pixel 4a-da, açarkən və ya o qədər uzağa getsə, 30 saniyə ərzində çökür. İdeyaya çox bənzəyir, amma oynanmaz
Ela oyundu tovsiy deirem
Əla oyun, çox reklam yoxdur. Bununla belə, cavab verməyən seçim düymələri onu işə salır. Bəzən yeni bir paltar qazandığınız zaman "alın" düyməsini klikləsəniz, taymer bitənə qədər heç bir nəticə vermir, lakin "yox təşəkkürlər" düyməsi mükəmməl işləyir. Eyni şey, mükafatlar üçün reklam düyməsini klikləməyi gözlədiyiniz zaman baş verir. Sayğac geri sayır və sonra heç nə olmur. Ola bilsin ki, bunu sırf bu çatışmazlıqlar üçün silmək olar....
Johnny Trigger: Action Shooter Jangovar dtu
Əla oyun, vizual cəlbedici və oyun zəhmlidir. Yeganə problem odur ki, sizə pulsuz geyimlər və silahlar təklif olunduqda, bu, onları qəbul etməyimə icazə verməyəcək, sadəcə, mənə “yox” düyməsini basmağa imkan verir! Bu bir az zarafatdır, çünki o pulsuz şeyləri geri ala bilmirəm, bunun düzəldilməsi lazımdır! Əks halda sizə 5 ulduz verərdim, amma bu səhvə görə yalnız 2 ulduz
Mən bu oyuna o qədər nifrət edirəm ki, hər dəfə başlayanda nasazlıqlar əmələ gəlir və sonra nə qədər səhv olduğuna görə cır-cındıra başlayıram və ONLARI vuranda məni öldürürlər, ona görə də mən onları vurmuşam heç vaxt ölmürlər, sonra isə məni öldürürlər, ona görə də yaradıcı Bunu DÜZƏTMƏK LAZIMDIR.. (Zayne Seechan)
Şam yeməyi
Bombaaa
Johnny Trigger - Jeu d'Action Action rgp
Bu, maraqlı bir konsepsiya və yaxşı vaxt itkisidir, lakin reklamların daimi bombardmanı sadəcə oyunu məhv edir. Mükafat üçün reklamlara baxmaq seçimlərinə məhəl qoymasanız belə, reklam alırsınız. Məlumatlarımın fərdiləşdirilmiş reklamlar üçün göndərilməsinə razılıq verməyimi istəyən ekranda ilişib qaldım və təklif olunan onay qutusundan çıxış yolu tapa bilmədim.
Oynamaq üçün əyləncəli və sadə bir oyundur, lakin çoxlu reklamlar var!!! Bilirəm ki, bu pulsuz bir oyundur və bir şəkildə pul qazanmalısan, amma hər dəfə öləndən sonra və hər səviyyədən sonra bir az həddindən artıq olur. Və onlar belə uzun reklamlardır. Sadəcə onu oynamağı dayandırmaq qərarına gəldim. Şəxsən mənim üçün çox məyus oldu
Oyun əvvəlcə qaydasındadır, lakin sonra REAL tez cansıxıcı olur və oyunun sizi 30 dəqiqədən çox oynamağa davam etdirməsi üçün heç bir şey yoxdur. Oyun pisdir, təkrar-təkrar eyni şey olur. Pis adamları vurun, patronu öldürün və bunların hamısı asan və əyləncəli deyil. İndi yaxşı olan bir ton silah var, lakin onların etdikləri oyunu daha az əyləncəli və asanlaşdırmaqdır. Qrafika pis deyil AMMA eyni boss və pis adamlar təkrar-təkrar istifadə olunur. Bunu necə düzəldirsən? oyunu çətinləşdirin və daha çox simvol edin
Bu oyun yaxşıdır və xatırlayıram ki, mən 6 yaşında idim, bu əyləncəli idi, amma bir şey odur ki, reklamlar var, amma yaxşı işləməyə davam edən bir gəmi var 👍👍❤️
Mən adətən reklamlardan şikayətlənmirəm, onlar pulsuz oyun oynamaq və tərtibatçıya dəstək olmaq üçün əla yoldur. Bununla belə, bu oyun onu yeni bir zəhlətökən səviyyəyə aparır. Həmçinin - çox asandır, hansı silah və geyimlərdən istifadə etməyin fərqi yoxdur, çünki onların hamısı 1 atışda öldürür və səviyyələr çox təkrarlanır. Darıxdım. Silindi.
Johnny Trigger: Action Shooter Aksi mqb
Sərin konsepsiya və ilk 30 dəqiqə oynamaq üçün əyləncə. Silah mağazasını almaq üçün gözləmək və təkrar-təkrar istifadə üçün heç bir şey tapmamaq zəhlətökəndir. Mən onu sıxışdırdım və nəhayət 10.000 dollarlıq pulemyot aldım ki, əvvəldən aldığım 1000 dollarlıq pulemyot daha yaxşı idi. Təxminən ilk 25 səviyyədən sonra heç bir qazanc olmadan çox təkrarlanır. Yeni geyimlərlə sözün əsl mənasında eyni şeydir. Silahlar yaxşılaşmır və hər səviyyə çox asandır.
🤯😤🖕⚡
Oynamaq asan və əyləncəlidir