Post by kuphovsmighhitemp on Feb 19, 2022 21:44:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها همه را خراب می کنند ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
وقتی سطحی را تمام کردم اجازه نمیدهم بلسترها را جمعآوری کنم، ویدیوها بارگذاری نمیشوند، آزاردهنده است.
غالیه
۲۲۲
در ابتدا سرگرم کننده است اما دیگر چالش برانگیز نیست.
من بازی را دوست داشتم اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد !!!
NERF Epische Streiche ! Action ttoo
به بسیاری از موارد اضافه می شود و زمانی که زمان دریافت جایزه است، بازی بارگیری می شود
NERF Epic Pranks! Action xjys
خوب
... lcd headrest monitors prank show official sports uniform online internet ... online printer ink best price off roading ranger program pasca sarjana ui
عاشقشم. کمی سرگرم کننده است سریع از اینکه سرگرم کننده می شود، پس راحت تر از اینکه به آن برسید به رئیس باشید، او یک تفنگ دارد، بنابراین اگر ضربه خوردید، یک تبلیغ تماشا کنید، پس نروید یا آن تبلیغات، پس وقتتان را خوش بگذرانید و پیگ بازی کنید
Buddy Toss Casual ekkf
اگر تبلیغاتی وجود نداشته باشد، یک بازی عالی خواهد بود.
بازی برنامه نویسی بسیار خوبی است من عاشق انیمیشن ها هستم
آنقدر به من سرگرمی بدهید که بازی شما را خیلی دوست دارم می توانید بیشتر از آن استفاده کنید Hllblle
مطمئناً خوب است اگر بتوانم 5 ثانیه بدون تماشای تبلیغ یک بازی که همیشه تبلیغات را به صورتم می زند، سپری کنم! وقتی بازی به طور آشکار به همه افراد زیر آفتاب فروخته نمی شود، اگر تکراری نباشد، بسیار سرگرم کننده است.
NERF Epic Pranks! የእንቅስቃሴ fhv
سرگرم کننده است، اما اغلب تصادف می کند.
خیلی برای من جالب نیست، خب، من در سطح 12 هستم، idk در حال حاضر سخت است.
من فکر میکنم شما بچهها باید آنها را با رگدول زدن بهروزرسانی کنید
HOLY MOLY این خیلی خوب است، اگر می خواهید یک سفر 4 ساعته به جایی داشته باشید، من این را به مدت 4 ساعت مستقیم پخش می کنم! و صدای گلوله ها بسیار آرامش بخش هستند! به کار خود ادامه دهید!😀
یک بازی سرگرم کننده است احتمالاً نمیتوانید شخصیتها را تغییر دهید، اما شخصاً کفشها را کمتر اهمیت میدهم. چند رقص جدید خوب خواهد بود. ممکن است لازم باشد شخصیت را دوباره برای حرکات با کیفیت تر تقلب کنید. سعی کنید رقص هایی را از فورتنایت بگیرید و آنها را با پیچ و تاب بسازید. نخ مخلوط شده با هیپ ممکن است جالب باشد. اگر این رقص ها را نمی دانید، در اینترنت اسپم شده اند. غیر از این که بد نیست! کارت خوب بود!
خیای خوب بود
سرگرم کننده است اما بعد شروع به کار نمی کند.
همه چیز سرگرم کننده بود، اما افزودنی ها حتی پس از تکمیل بسته نشدند
تبلیغات بیش از حد زیاد و کسب سکههای اضافی ویدیوها هرگز بارگذاری نمیشوند
Epic Heroes War 1.12.117.622 - بازی نبرد حماسی قهرمانان + مود
من عاشق وقتی با مردم شوخی می کنی و اتفاقاً چگونه با مردم می جنگی
NERF Epic Pranks ! アクション fjry
این سرگرم کننده است، اما ثابت نگه می دارد و در آن تبلیغات 1 دقیقه
راستش این بازی به اندازه بازی های موبایل افتضاح نیست، اما تعداد زیادی از آن ها محتوای زیادی دارند، همه آیتم های بازی را در کمتر از 3 ساعت بازی می کنم. همچنین بازی در ابتدا سرگرم کننده است، اما بسیار تکراری می شود و به مهارت زیادی نیاز ندارد، این می تواند با اضافه کردن چند حالت بازی دیگر با دشواری بسیار بهبود یابد.
شگفت انگیز است واقعاً شگفت انگیز است این بازی خیلی باحال است عشق این بازی واقعاً شگفت انگیز است این کار شگفت انگیز است. و باید بیشتر مبهوووگ هگگ ووبجنج بسازی
تبلیغات بسیار آسان اگر راه سخت تر باشد بهتر است
عالی است من آن را دوست دارم بنابراین فکر نمی کنم هیچ کدام از آنها را داشته باشم اما آنها نمی دانند چقدر اتفاق می افتد که اوقات خوبی داشته باشند و شما باید این کار را انجام دهید آیا مارک آن است من یک نمونه خوب برای تمیز کردن دارم. راه رفتن با آن بسیار هیجان زده است برای ماپ و سالن چاو چاو چاو و طرف دیگر کمی بیشتر از خنده دارترین کارهایی است که باید انجام شود، بنابراین خواهیم دید که آیا آنها چیز دیگری دارند یا خیر و دیگری خوب است یکی برای ماه سال و دیگری الان صبح است و من باید بروم
با سلام بازی خوبیه فقط چراتغنگاش نمیشه عوض کردبعدامهم ترازهمه مرحله105هرکاری میکنم تیربه ستون میخوره به طرف نمیخوره خواهشن اگه کسی بلده راهنماییم کنه تشکر
بازی سرگرم کننده خوبی است ... واقعا ساده است اما نمی توانم به هیچ جایزه ای در پایان هر سطح دسترسی داشته باشید ... دائما بافر می شود؟ این را مرتب کنید و بازی مناسبی است. میخواستم بخرم تا بیش از حد آگهی را حذف کنم، اما به دلیل نقص، آن را از دست میدهم.
دلیل اینکه این را دوست ندارم این است که خوب من فقط 2 هفته بازی کردم و بازی را تمام کردم اما دوست دارم بیشتر اضافه شود و سپس بازی را بیشتر انجام دهم.
The NERF battle is ON! Can you Tag everyone without being Caught? Grab your Nerf Blaster and Prank 'em all! BECOME THE BEST PRANKSTER!
این به شما اجازه نمی دهد با تماشای تبلیغات اسلحه بخرید... باعث می شود کل بازی را بخرید.. برای سکه ها و کلیدها تبلیغات پخش می شوند وقتی که می خواهید یک آگهی اسلحه بخرید در حال بارگذاری است... این خیلی خیلی ترفند بسیار ارزان
من یک طرفدار بزرگ nerf هستم، بنابراین از این بیشتر از آنچه واقعاً سزاوار آن است لذت بردم، این یک بازی بسیار ابتدایی با IAP های خنده دار گران است. مانند زیربنای فوق العاده گران قیمت "حق بیمه". من برای حذف تبلیغات هزینه کردم، اما لطفاً بلسترهای بیشتری اضافه کنید. به روز رسانی: هنوز BLASTERS جدید وجود ندارد؟؟!