Post by kuphovsmighhitemp on Feb 19, 2022 21:58:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje více krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
Race.io Трке bfp
GTI Racing
Dobrý
Není to špatná hra, ale ve chvíli, kdy se dostanete do Areny 18, hra právě přestává fungovat. Neexistuje způsob, jak hrát poté. Opravte prosím tuto chybu, jinak budu muset hru odinstalovat
Tato hra je doslova rip-off Rider od Ketchapp Games. Přijďte se svým vlastním ORIGINÁLNÍM nápadem, "Vive".
kopirajt buuuuu
Zábava, když to funguje. Obvykle hraje docela pěkně. Rozdíl úrovní, když se dostanete na Rank 20, je docela významný, dokud nezískáte lepší/rychlejší auto, což může chvíli trvat. Obvykle to fungovalo dobře, ale nedávno mi začaly všechny závody a asi v 1/3 cesty se aplikace zhroutila a vyhodila mě ze závodu. Už jsem byl na úrovni 4100 a nyní jsem zpět na úrovni 3800 po neustálých pádech. Prosím opravte!!!
Tohle je opravdu, nemyslím si, že tam jsou nějaké reklamy, je to skvělá hra a nemám na ni žádné stížnosti.
tak to je hnuuus
Pěkná hra.. určitě zabíjí čas, ale vážně, přestaňte lidi oblbovat.. jen pracujte na získání skutečných hráčů pro skutečnou soutěž, abyste se nenudili, myslím to vyhrát všechny zápasy jako vážně? co je na tom tak skvělého? + zkuste přidat nějaké nové skladby a dobré pozadí..
Je to skvělý!
Tato hra je skvělá pro píseň plynu plyn a je velmi cool, ale 4 hvězdičky, protože je tam příliš mnoho reklam nic jiného opravdu docela dobrá hra
skvělý čas, pěkné zářivé barvy a sladce vypadající jízdy. ale potřebuje lepší zázemí.
reklamy na dny, které nemůžete přeskočit, hra je velmi jednoduchá a po 5 minutách upřímně nudná.
Race.io 賽車遊戲 ckw
Není to špatná hra. Je na tom jen pár praštěných věcí. Z nějakého důvodu, když přistanete na předním kole a pokusíte se jet, přinutí vás to jet dozadu. Někdy, když stisknu šipky pro zvýšení rychlosti, prostě to auto zvedne a rozbije ho na další rampu, i když je moje auto úplně ploché. Pak jsou tu časy, kdy závodíte s auty pomalejšími a rychlejšími než vaše, ale auta pomalejší než vaše budou rychlejší a auta rychlejší než vaše budou pomalejší. I při prvním startu.
Race.io Dirke fyyz
je to strašně EASY
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game სიმულაცია mma
jo zábavná hra dokážu se u ní zabavit když už nevim co🤣
Zábavné, ale reklam po každém zápase je trochu moc.
Co si zahrát na mobilu? Vybíráme top 20 her - Red Bull
dobrá hra
jako jde to
Tato hra má dobré ovládání. Velmi mě to bavilo, ale v aréně 18 to přestalo fungovat jinak to bylo supercalifragilisticexphicalidocius (nádhera)
Je to v pořádku jako ztráta času s různými auty a úrovněmi, ale chyběla skutečná konkurence. Někdy jsem měl pocit, jako bych doslova hrál proti robotům nízké úrovně. Množství reklam je ještě horší, i když to můžete vyřešit vypnutím wifi.
REKLAMY PO KAŽDÉ A KAŽDÉ HŘE! NEDOPORUČUJEME STAŽENÍ. Vím, že tak dostáváte peníze, ale V KAŽDÉ HŘE?! Samotná hra má pravděpodobně 2 nebo 3 minuty. Poté se vám zobrazí 15–30 sekundová reklama. Jediný způsob, jak se zbavit reklamy, je zaplatit 3 $. Vážně? Nyní aplikaci odinstalujte. Dal bych vám 0 hvězdiček, kdyby existovala možnost. Nemáte živé soupeře, ale ke hraní hry VYŽADUJETE PŘIPOJENÍ K INTERNETU. Proč? Aby vám mohli házet reklamy! **NEVYPLATÍ SE STÁHNOUT**
super hra
po chvíli to začíná být opravdu nudné. Opakující se stopy. Neexistují žádní skuteční hráči, pouze AI (a AI je opravdu snadné porazit, hrál jsem 25 závodů a ještě jsem neprohrál ani jeden). Stejné triky, žádné předměty v obchodě, pouze mince na nákup aut. Celkově 1 hvězda.
Je to opravdu dobrá hra akorát mi tam vadí furt ty reklamy
Úžasná hra, kterou opravdu miluji ❤ tuto hru a nejlepší na této hře je, že žádné reklamy 👍 😀
Opravdu vám nedoporučuji kupovat tuto hru. Byla to dobrá hra, ale tvůrci ji udělali absolutně nehratelnou. Nyní se nemůžete spojit s Facebookem a nevidíte hodnocení. Také jsem zaplatil za verzi bez reklam, ale v nové verzi je na spodní straně reklamní lišta. Tvůrci nereagovali na mé e-maily.
Celkem to ujde
Zkuste to znovu za 1 min zpět na účet a já jsem se zeptat jestli je to znovu za 1 min zpět na účet a já jsem se zeptat jestli je to znovu za 1 min zpět na účet a 5 a pak se to
Zaplatil jsem za odstranění extrémně rušivých reklam kliknutím na „Žádné reklamy“, ale to není to, co získáte. Stále musíte sledovat reklamy po každém velmi krátkém závodě. Rozdíl je po zaplacení za "Žádné reklamy", jak to říkají, můžete ukončit reklamu po jejím sledování po dobu 5 sekund. Ale každá reklama, kterou nedokoukáte do konce, vám vezme bonus, ať už je to cokoliv, nezdržoval jsem se, abych to zjistil. Požadováno vrácení peněz. Odinstalováno. KMA!
wow, miluji tuto hru. Od té doby, co jsem ji dostal, hraji všude. Ale snížil jsem hvězdičku, protože reklam je prostě příliš mnoho. Zkuste to prosím napravit
Kopírování jezdců je dost špatné, ale mít reklamy DOSLOVA KAŽDÝ ZÁPAS je prostě směšné... jste tak zoufalí? hra není ani tak dobrá, (jak jsem řekl, že jste právě zkopírovali jezdce) ovládání je trochu mimo a plynulost není nikde vidět na rozdíl od jezdců a mimochodem všechny úrovně jsou přímo zkopírovány z jezdců...smh také kys
Líbí se mi různá auta a zvuk, který vydávají. Chtěl bych jen přidat úrovně.
Tato aplikace je nejlepší, ale je tam jako málo reklam, ale je to pravděpodobně nejlepší hra, jakou jsem kdy na této úžasné hře odvedl skvělou práci