(iOS) Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games هک استقامت بی نهایت
Feb 19, 2022 22:01:45 GMT -5
Post by kuphovsmighhitemp on Feb 19, 2022 22:01:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک استقامت بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
این بازی در واقع سرگرم کننده است، اما زمانی که شروع به بازی می کنید، قبل از شروع بازی باید از اینترنت استفاده کنید. من فکر می کنم بهترین کار برای شروع این بازی بدون نیاز به استفاده از اینترنت است و بارگذاری بسیار کند است. نیاز به تعمیر این بازی... آفلاین بهترین است و بارگذاری باید اصلاح شود.
اولش خوبه ولی وسط گن و بعد از گذر از سطح یک کار نمیکنه و باید ساعتها صبر کنید و باز هم بازی رو اجرا نکنید
درست است که این بازی خنده دار و جالب است. اما من نمی توانم بعد از سطح 13 دونات و هات داگ بازی کنم حتی زمانی که کار را برای بارها تمام می کنم.
بازی خوبیه فقط یکمی هنگ می کنه
در حالی که نمی توانم با فیس بوک ارتباط برقرار کنم، گیر کرده است
این یک نوع بازی بسیار متفاوت از بازی من است، اما بسیار جالب است. خانمی که میتوانم مجموعهای از دکورها را انتخاب کنم. من مانند بازیهای آمریکایی حس درگیری را ندارم، اما وقتی خوب امتحانش کنم، دوباره ارزیابی میکنم.
من این بازی را دوست دارم و اغلب بازی می کنم، اما وقتی برای بازی باز می کنم، بازی را بار نمی کند تا من بازی کنم، به صفحه نمایش می رود و سپس از سیستم خارج می شوم، من به سطح بالایی رسیده ام
بازی اعتیاد آور است متوجه شدم که دارم شبانه روزی بازی می کنم. با این حال، مشکلاتی دارید، در حین پخت و پز و سرو، شیر اول کار نمی کند و سپس ضربه دوم گاهی باعث می شود غذا به سطل زباله برود. حتی 4 یا 5 ضربه زدم تا غذا را از روی اجاق بردارم یا بگذارم. این برای من هزینه زمان و زندگی دارد زیرا سطح را از دست می دهم. برخی از انتخاب ها برای مبلمان و چیزهای دیگر خوب خواهد بود. تقریبا تمام رستوران ها (با کار سخت 😀) به پایان رسید، در انتظار سطوح جدید. فقط 4 ستاره به دلیل ضربه زدن.
سلام بازی خیلی خوبی من عاشقققققق بازیشم خیلی عالیه فقط اولش خیلی بد بود درست شد اما الان که رسیدم به مرحله سوم یعنی میخام برم ت خونه سوم نمیتونم و دیگه وارد بازی نمیشه یه ستاره ب خاطر این کم دادم یعنی الان دیگه نمیتونم بازی کنم میشع کمکم کتید باید چیکار کنم تا بتونم مرحله سوم یعنی خونه سوم برو😕
من بازی را خیلی دوست دارم، به کار خوب خود ادامه دهید. این یک بازی خوب است، بنابراین شما آن را دانلود کنید، زیرا من آن را بازی می کنم و یک بازی سرگرم کننده، آرامش بخش، جالب و شگفت انگیز است. به همین دلیل، من به آن 5 ستاره ★★★★★ می دهم.
این سرگرم کننده است تا بارگذاری طولانی شود، اما همین
من قبلا بازیو نصب کردم بعد چند وقت که بازی کردم الان نمیاد 91 درصد گیر میکنه چراااا؟؟ خیلی بازی خوبی بود
من فقط این بازی را دوست دارم. من از آن لذت می برم، بازی کردن آن آسان است اما یک مشکل کوچک این است که ستاره های زیادی می خواهد.
این بازی عالی است. سرگرم کننده و سرگرم کننده است. گرافیک بسیار خوب است، اما با شروع مکان رستوران 2 واقعاً دشوار است. میدانم که گیمپلی بازی برای این طراحی شده است که کاربر در نهایت برای چیزهای اضافی پول خرج کند، اما اگر این کار را انجام دهم ارزش آن را دارد. این همه پول برای کمی جواهرات از من نگیرید و تقریباً همه چیز به جواهرات نیاز دارد. آزاردهنده است که مجبور به تماشای تبلیغات برای همه چیز به جز همه چیزهایی که گفته می شود من عاشق این بازی هستم
Кухарски тим - Цхеф'с Рогер Рестаурант Гамес Аркаде rgfk
این بازی عالی ممنونم بیست هرکی بد نظر بده اشتباه میکنه باز هم ممنونم
جالب است می توانید بیشتر بیاموزید چگونه کسب و کار خود را راه اندازی کنید
بازی خیلی خیلی خوبی بود دست سازندش درد نکنه 😊😊
ممنون از سازنده من همیشه از اون بازی های جور چین بدم نیومد ولی دنبال یه چیزی بودم که خونه بسازی و تمیز بشه منیک ستاره کم کردم چون اگر می شود خودمون طرح کاغذ دیواری و... رو عوض کرد مثلا سهطرح مختلف که از بین اونا یکی رو انتخاب کردی ممنون میشم در نسخه جدیدش رو اینگونه کنید 🙂🙂😍
بازی مفرح. اگر بتوانید از بین چند اقلام تزئینی انتخاب کنید بهتر است.
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds ማስመሰል zbq
عالی
در حال حاضر سرگرم کننده است، این اولین بار است که آن را بازی می کنم، همچنین بسیار رنگارنگ است، من عاشق رنگ در بازی هایم هستم، خواهم دید که چگونه همه چیز تا اینجا بسیار خوب است
요리 팀-요리사의 로저 레스토랑 게임 아케이드 pbkp
من قرار بود 5 ستاره بدهم، اما در سطح 41 نمی توان از آن گل عبور کرد. همانطور که شما فقط می توانید نیمی از مبلغ مورد نیاز برای عبور از سطح 41. توسعه دهندگان را به دست آورید، باید این مشکل را در اسرع وقت برطرف کنید. اگر این مشکلی نیست، پس این بازی پولی به بردی است که تا به حال دیده ام. به طور جدی.
👌🏼👌🏼👌🏼
تقویت ها کار نمی کنند. من چندین بار سعی کردهام از بوست "serve all Waiters"، "freeze time" و "refill all Waiters timers" استفاده کنم و هیچ اتفاقی نمیافتد. برای سطوح سختتر احتمالاً اینها مورد نیاز خواهند بود، اما اگر کار نکرد، پس چه؟ حدس میزنم حذف نصب کن به روز رسانی: زمانی که یاد گرفتم چگونه بازی را به درستی انجام دهم، هیچ مشکل دیگری نداشتم. این یک بازی عالی است و من از این چالش لذت می برم.
حروم زاده معلومه چه گوهی خوردی
بعد از چند مرحله درست نمیگیره ممنون میشم درستش کنید.
خیلی بده اصلا نصب نکن بازی نمیشه همین یه ستاره هم که دادم برای این بود که میخواستم نظر بدم 😒
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games Arkada gki
من شروع به دوست داشتن این بازی کردم، اما هر زمان که سعی می کنم از هر یک از تقویت کننده ها استفاده کنم، کار نمی کند. 😩
بازی بسیار خوبی است که آنها باید کمی زمان بیشتر و جواهرات بیشتری به شما بدهند
احمقای مزخرف این که عین بز وایستاده نگاه میکنه اصلا بازی نیست که
در طول اتاق سوم، کار تکمیل نمی شود زیرا گفتگو بین شخصیت ها بلوک می شود. فشار دادن مکرر دکمه فلش، 3 بار خارج شدن و ورود به بازی، به نظر یک اشکال است. جایی برای ثبت این نیست جز اینجا. اساساً نمی توان از اینجا به بعد در بازی پیشرفت کرد زیرا این تنها کار در لیست است که باید تکمیل شود
من واقعاً از این برنامه بسیار لذت می برم، بسیار جالب است، اما با یک چیز مخالفم این است که ما باید همیشه به اتصال شبکه نیاز داشته باشیم.
بازی در میانه انجام چالش ها همچنان یخ می زند و شما جان خود را از دست می دهید. اما علاوه بر این یک بازی عالی است
عالللللل یییییییی هرکی میکگه بده خودش بده
عالی
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games Arkada cfek
من عاشق این بازی هستم، واقعا دوست دارم. من نمی توانم آن را متوقف کنم. هر مرحله من را به چالش می کشد. پاداش زندگی بسیار مورد انتظار است. اما یک چیز وجود دارد که من را از دادن 5 ستاره باز داشت قلک است. پول من را غارت کرد اگرچه به حداکثر 5000 سکه رسیده است. واقعا خسته کننده است. لطفا پیگ را پاک کنید
برای من وقتی قلکم پر میشه میزنه پیدا نشد.و برای خرید یا گرفتن الماسم همیشه همینو میزنه.چیکار کنم؟
بازی من ازقسمت دوم که میخوام مرتب کنم دیگه دانلودنمیشه لطفارسیدگی کنید
حیف نتی ک دادم اصلا بدرد نمیخوره و اصلا بالا نمیاره به ایمیلی هم گزارش نمیدم مشکل لطفا برطرف بشه
برای حرکت رو به جلو به تبلیغات بسیار زیادی نیاز است.خوب است که بتوانید وسایل ارتقا یافته و مبلمان و غیره را انتخاب کنید.
بازی خوبیه س ستاره میدم چون وسایلی ک میخواد عوض نمیشه مدلشو خودت انتخاب کنی فقد عوض میشه نو میشه
من این بازی را دوست دارم. طبق معمول گرافیکش خوبه دختر ناز پسر بامزه به من لبخند می زند ☺️
من از آن دسته ای نیستم که بازی کنم، اما این قطعاً توجه من را به خود جلب کرد، من عاشق این هستم که چقدر بازی واقعی به نظر می رسد و غیره.