Post by kuphovsmighhitemp on Feb 19, 2022 22:16:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία σφάλματος κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
όμορφη
Royal Match እንቆቅልሽ gqba
poli oreo
Διασκεδαστικό παιχνίδι, είμαι στο επίπεδο 2700+ και οι ανταμοιβές είναι εντάξει. Δεν θα σπαταλούσα χρήματα για αναβαθμίσεις ή άλλες προσφορές, αφαιρεί τη διασκέδαση από το παιχνίδι. Τα πακέτα ανταμοιβής είναι πολύ ακριβά.
Μου άρεσε το παιχνίδι μέχρι εκεί που γίνεται αδύνατο να περάσεις ένα επίπεδο χωρίς να αγοράσω αναβαθμίσεις.
πολύ καλό φανταστικό
το αγαπώ
Telio
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά πρέπει πραγματικά να συνεχίσετε να ξοδεύετε χρήματα. Επίσης, η ανταμοιβή μου έπρεπε να δοθεί αφού έφτασα τα 4000 κόκκινα βιβλία και δεν έγινε. Αφού κέρδισα το επόμενο επίπεδο, έδειξε 3500... Τέλος, δεν μου βγάζει κανένας γρίφος παρόλο που είμαι στο επίπεδο 2267.
Είμαι γνωστός σε αυτό το παιχνίδι και μόλις ξεκίνησα. Μέχρι στιγμής εύκολο και δίνει πολλά δωρεάν. Αλλά όπως όλα τα άλλα παιχνίδια, αυτό δεν είναι διαφορετικό. Σε άφησε να κολλήσεις και μετά στις αγορές. Απλά πρέπει να είσαι έξυπνος για να παίξεις το παιχνίδι.
Ενημέρωση: Το παιχνίδι έχει παγώσει. Ανοίγει αλλά όταν κάνω κλικ στο "Συνέχεια" επιστρέφει αμέσως στη σελίδα φόρτωσης. Απεγκατάσταση. Μου αρέσει πολύ το ίδιο το παιχνίδι. Είναι χαριτωμένο, αλλά το έχω κάνει μόνο 300 επίπεδα και είναι ήδη κορυφαίο το σημείο της απογοήτευσης. Οι ενισχυτές σπάνια βοηθούν καθώς δεν είναι πουθενά κοντά στην περιοχή που τα χρειάζεστε και σπάνια υπάρχουν αρκετές κινήσεις για να ξεπεράσετε το επίπεδο ακόμα και με ενισχυτές. Σε απογοητευμένος. Οχι αστειο.
η διασκέδαση, οι διαφημίσεις και οι προσφορές δεν αποσπούν την προσοχή
Δεν αξίζει τον κόπο να το κατεβάσετε και άλλο είναι. Χάνεις τον χρόνο σου. Και αυτό μετά γραφικά που λένε. Ψέματα. Είναι ένα πολύ εύκολο παιχνίδι. Για 5χρονο είναι ότι πρέπει
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να χτιστούν περισσότερες ζωές και σκέφτηκα ότι θα υπήρχαν μίνι παιχνίδια για να σωθεί ο βασιλιάς, αλλά δεν υπήρξε κανένα από τότε που ξεκίνησα αυτό το παιχνίδι και είμαι στο επίπεδο 1319. Οι διαφημίσεις ήταν ψευδείς γι 'αυτό.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό και μερικά επίπεδα αξίζει να παιχτούν δύο φορές… παρακαλούμε δώστε μας τη δυνατότητα να επιστρέψουμε και να παίξουμε τα προηγούμενα επίπεδα
Είναι το κανονικό σας παιχνίδι αγώνα 3. Όπως είπε ένας άλλος κριτικός, το παιχνίδι Rescue the King είναι λίγο και πολύ, έπαιξα μέχρι το επίπεδο 111 και έπαιξα το παιχνίδι διάσωσης μόνο 3 φορές! Ναι, μπορείτε να διακοσμήσετε το κάστρο, αλλά δεν είναι δική σας επιλογή διακόσμησης. Αυτό είπε ότι είναι καλή διασκέδαση και μπορείτε να παίξετε χωρίς να ξοδέψετε τίποτα...μέχρι ο αγώνας 3 να γίνει πολύ δύσκολος. Λίγη πλάκα🤴
Υπέροχο παιχνίδι. Για όσους παραπονιούνται για δυσκολία και πρέπει να αγοράσουν ενισχυτές για να περάσουν τα επίπεδα είναι λάθος. Κάθε επίπεδο έχει μια μέθοδο για αυτό και μπορείτε να νικήσετε τα επίπεδα χωρίς ενισχυτές. Χρησιμοποιείτε ενισχυτές μόνο εάν είστε ανυπόμονοι ή απλώς θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.
Το παιχνίδι είναι υπέροχο εκτός από τη στιγμή που λάβετε πάνω από 200 επίπεδα, παίρνετε σχεδόν μόνο σκληρούς και εξαιρετικά σκληρούς πίνακες που χρειάζονται να το ανακατέψουν περισσότερο, ώστε να παραμένει διασκεδαστικό και όχι απογοητευτικό
Παίζω αυτό το παιχνίδι μέσω του Mistplay και μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Λατρεύω το concept και τα γραφικά. Απλώς το λατρεύω γιατί με βοηθά να κρατάω το μυαλό μου ευκρινές και κάνει τον εγκέφαλό μου να σκέφτεται στρατηγικά. Θα δώσω σε αυτό το παιχνίδι, το Royal Match 5 αστέρια μόνο και μόνο για τη γενική του ιδέα. Υπέροχο παιχνίδι.
Υπέροχο παιχνίδι. Ελάχιστες διαφημίσεις, ομαλά γραφικά, παιχνίδι εκτός σύνδεσης και, το πιο σημαντικό, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα. Μόνο ένα μικρό σφάλμα, μερικές φορές όταν ανοίγω το παιχνίδι παγώνει και πρέπει να επανεκκινήσω. Εκτός από αυτό αρκετά άψογο.
Ο άπειρος δεδομένος χρόνος δεν σταματά μόλις φύγετε από το παιχνίδι. Το να μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε θα ήταν υπέροχο!
ΤΕΛΕΙΟΟΟ 🥰👌👌👌
Το παιχνίδι Royal είναι αρκετά ελκυστικό όσον αφορά τα γραφικά. Θα πρέπει να δίνουν ενισχυτικά κάθε μέρα για να κρατήσουν τον παίκτη να επισκέπτεται το παιχνίδι. Γενικά το παιχνίδι είναι απολαυστικό.
Λοιπόν, πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι εθισμένος στο παιχνίδι. Τίποτα δεν πάει καλά με το παιχνίδι και είναι απολαυστικό. Το μόνο θέμα για μένα είναι μια άλλη αρπαγή μετρητών. Ορισμένα επίπεδα είναι αδύνατα χωρίς να κάνετε μια αγορά, εκτός και αν θέλετε να παίξετε στο ίδιο επίπεδο DAYS. Ή είσαι τρομερός σαν εμένα και ξοδεύεις χρήματα που δεν έχεις απλά για να προχωρήσεις!! Το μόνο μου παράπονο είναι ο αριθμός των αστεριών που παίρνετε για να ολοκληρώσετε μια περιοχή. Το ΣΚΛΗΡΟ πρέπει να δώσει 2, το ΣΟΥΠΕΡ ΣΚΛΗΡΟ θα πρέπει να δώσει 3 καθώς συνήθως πρέπει να αγοράσεις για να κερδίσεις. Απλώς να είστε δίκαιοι!!
Color Adventure: Draw the Path Arcade cel
Poli wraio διασκεδαστικό
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι . Αλλά πρέπει να το δώσω 3 συνεχίζει να παγώνει πάνω μου και πλήρωσα το βασιλικό πάσο δύο φορές και αυτό δεν είναι σωστό. Μάλλον πρόκειται να απεγκαταστήσω το παιχνίδι αν δεν μπορείτε να το κάνετε κατευθείαν! Επίσης, σκέφτηκα ότι η σύνδεση στο Facebook υποτίθεται ότι θα σώσει την πρόοδό σας. Λοιπόν, το απεγκατέστησα και το επανεγκατέστησα και πλήρωσα πάρα πολύ για να πάρω πίσω το δωρεάν βασιλικό πάσο μου. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Η πρόοδός μου θα έπρεπε να είχε αποθηκευτεί. Θα το εκτιμούσα αν με συμβουλεύατε τι να κάνω.
αυτό είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι με υπέροχα γραφικά.. σας κρατά πολύ διασκεδαστικό και προκλητικό
διασκεδαστικό
τέλειο και εύκολο και φοβερά γραφικά
Ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι στην αρχή. Τελικά, ανάλογα με την υπομονή και την προθυμία σας να συνεχίσετε, γίνεται κουραστικό. Παύει να είναι διασκεδαστικό και γίνεται ενοχλητικό με την αδυναμία να περάσεις ένα επίπεδο χωρίς να ξοδέψεις ώρες σε μια συγκεκριμένη σκηνή. Δεν με πειράζει να πληρώσω λίγα δολάρια για να υποστηρίξω τους προγραμματιστές, γιατί είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά δεν πρόκειται να ξοδέψω πολλά για να περάσω επίπεδα ή για power ups. Θα κάνω απεγκατάσταση, και είναι κρίμα, μου αρέσει, αλλά δεν είναι πλέον διασκεδαστικό.
Σχεδιασμένο για να παίρνει τα χρήματά σας. Πραγματικά είναι προφανές ότι θα σταματήσω σύντομα το κάπνισμα, πιστέψτε με, βαρέθηκα και έσπασα
Με διασκεδάζει ανάμεσα στο να είμαι γονιός και να είμαι βαρετός ενήλικας. Ποτέ δεν είχα κολλήσει σε ένα επίπεδο για περισσότερο από μια μέρα. Συνολικά πολύ ευχάριστος χαμένος χρόνος 👍
Είναι ΠΟΛΥ τσιγκούνηδες με τα νομίσματα αφού ολοκληρώσεις ένα επίπεδο!!! Στο I LEGIT είχαν απομείνει 17 (ΝΑΙ, ΔΕΚΑΕΠΤΑ) κινήσεις ΑΦΟΥ ολοκλήρωσα ένα ΣΚΛΗΡΟ επίπεδο και πήρα ΣΟΒΑΡΑ 28 επιπλέον νομίσματα από ΟΛΕΣ αυτές τις "κινήσεις ισχύος" που εκρήγνυνται αυτόματα αφού κερδίσετε..... και ΕΠΙΠΛΕΟΝ οι γύροι "BONUS" είναι πολύ λίγα και μακριά μεταξύ κάθε επιπέδου..... ΤΕΛΟΣ .... γιατί δεν επιτρέπετε στους παίκτες να επιστρέψουν για να επαναλάβουν τα αγαπημένα τους επίπεδα;; ΑΠΑΙΤΩ επανεκκίνηση της λειτουργίας αυτού του παιχνιδιού και φιλικότητα προς τον χρήστη!!.....#RantOver
Επιτέλους δοκίμασα αυτό το παιχνίδι και το λατρεύω. Υπάρχει στρατηγική, αλλά εξακολουθεί να είναι περιστασιακή διασκέδαση. Το κινούμενο σχέδιο είναι χαριτωμένο και η μουσική θα παίζει στο μυαλό σας πολύ αφού τελειώσετε να παίζετε χα χα.
Μου αρέσει να έχω μια αλληλεπίδραση.. μην το κάνετε πολύ δύσκολο να ανακαλέσετε τον Βασιλιά, απολαμβάνω και αυτό το κομμάτι.. ευχαριστώ 🥳🎉
Royal Match Puzles uok
Δίνω δύο αστέρια γιατί στο z fold 3 το παιχνίδι έχει lag, πολύ! Ελπίζω ότι θα υπάρξει ενημέρωση γιατί μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι σε άλλα τηλέφωνα, αλλά δεν μπορώ στο τρέχον z fold μου. Ενημερώστε το παιχνίδι ώστε να λειτουργεί ομαλά σε κάθε συσκευή
Απεγκαταστάθηκε επειδή σας κάνει να ξοδεύετε χρήματα για να περάσετε επίπεδα που δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα. Δεν αξίζει τον κόπο
Απόλαυσέ το! Διασκεδαστικό παιχνίδι! Η μόνη κριτική είναι ότι αν δεν μπορείτε να αγοράσετε όλα όσα βάζει μπροστά σας, θα κολλήσετε στο επίπεδο για πάντα!
Τα γραφικά είναι εξαιρετικά κορυφαία! Απλά ένα απλό παιχνίδι όπως το candy soda crush
Αρχικά έδωσα αυτό τα πέντε αστέρια. Ωστόσο, γίνεται γελοίο δύσκολο, σε σημείο που μπορείτε να πείτε ότι οι προγραμματιστές το καθιστούν αδύνατο σε υψηλότερα επίπεδα. Ουσιαστικά πληρώστε για να κερδίσετε. Αφού έπαιξα για πολλά χρόνια, πρόκειται να το απεγκαταστήσω τώρα.
Royal Match ধাঁধা rmyq
Πολύ δύσκολο να περάσετε κάποια επίπεδα και όχι μπόνους μετά από κάθε επίπεδο όπως άλλα παιχνίδια
Αξιοπρεπές παιχνίδι. Οι αγορές εντός εφαρμογής είναι ακριβές
Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια εξελίσσονται σε εφαρμογές τζόγου που κερδίζουν χρήματα. Αυτό συμβαίνει στα μεσαία επίπεδα των 300s με τα "σούπερ σκληρά" επίπεδά τους, τα οποία θα απαιτήσουν ένα σημαντικό ποσό πραγματικών χρημάτων για να λυθούν.
Πολύ ωραίο παιχνίδι με ωραία γραφικά.
Θα ήταν 5 αστέρια, μόνο το αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει μια καθημερινή ανταμοιβή ή καθημερινή δωρεάν ενίσχυση ή κάτι τέτοιο.. Αυτό θα ήταν χρήσιμο. Κατά τα άλλα, υπέροχο παιχνίδι
Δεν σας δίνει ενέργεια για τα περισσότερα επίπεδα. Εάν είστε σπασμένοι και δεν μπορείτε να αγοράσετε τα ειδικά, τότε κολλάτε σε ένα επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολύ στεναχωρημένος για το παιχνίδι.
πολύ καλά