Post by kuphovsmighhitemp on Feb 19, 2022 22:19:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Woodturning ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Woodturning IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Woodturning 2022 version ▞▞▞
"Para" kazanıyorsunuz ve daha fazla para kazanmak için bir video reklam bile izleyebilirsiniz... ama ne için? Araçları yükseltme seçeneği yoktur, bu nedenle temelde hiçbir yere gitmeyen bir oyundur. Birkaç dakika öldürmek harika, ama biraz çıkmaz sokak.
Oyundan çok reklam izliyoruz. Şekil bitmeden kaç defa reklam çıkıyor bu haliyle bıktırıyor insanı. Şekiller sonra reklam dersinden sonra derste.
Kafası ile yeter artık yeter var ki bu kadarleş için olanlar sadece seçim tercihun kullanımından küçükler gibi hep birlikte yok diye tehdit ediyor ama kitapçığı bir yerine girsin ve ala ali ismail korkmaz fenerbahçe yıkılmaz ali bulaç ve ahmet turan alkan'dan bir analizle tehdit ediyor ama matematik kitapçığı bir yerine girsin ve rsiyonun şöyle buyurdu ki bu kadar beleş yeter artık ya
Oyun neşe güzel ve çılgın. Sadece reklam var ama internetiniz kapali oynadiginizda reklam cikmiyor. Deneyin derim. Başarılı bir oyun
Bir puan kırm çünkü şeklisam bile kabul ediyor bunu düzeltebilirsiniz ama aslında değil sadece bir tavsiye çünkü zor oyunlar bana daha çok zevkli geliyor tabi ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK zorları oynamıyorum sadece zor olsun yeter ama siz kararın isminde ona ben bunu söyledim ama zor olsun yeter ama benim dükkanımın ismi var sende belki de belki ziyaretçilerle süslenebilir gibi daha fazla eğlence katabilirsiniz
Güzel oyun, gerçekten eğlenin. Ancak günün çoğunluğunda her 30 saniyede bir çökmeyi bırakmayacak. Çökmeden 4 dakika önce sağlam bir şekilde aldığım zamanlar var. Ayrıca her yeni keski veya sünger almaya çalıştığınızda çöküyor.
Ben daha çok yüklenmiştim ama başka bir telefon önce güzel güzel o kadar gitmekte boyaya değilim ama oyun aksisâdece aradığım tek bir var başka zayıf yok
Bence güzel bir oyun ama tamamlamak için gideceğim şehirden öğrencilerle aynı şekilde geçmek isteyen 😑
Oyun çok güzel bir arkadaşının programından beni beğenmiş ve yukliyicem
Harika bir oyun, dokunmayı seviyorum, reklamları kaldırdım ama tüm kalıpları, süngerleri ve araçları temizledikten sonra, ne anlamı var? Amaç ne? Doğruluk veya boyadaki yaratıcılığa veya başka bir şeye göre eşyaların satılabileceği bir mağazanın olması güzel olurdu...Sıkıldım.
Lan bi demo oyunu oynayalım dedik böyle oyunmu olur
Oyunun kendisi tamam. Üzerinde olması gerekenden çok daha fazla zaman harcadım ve bu normalde iyi bir şey ama pilinizi çok çabuk tüketiyor. Normalde eve e-50 ile dönüyorum ama bu uygulama ile 5-20 ile eve dönüyorum. Reklamlar çok fazla ve çok sık. Uçak modunu açmak zorunda kaldım ve kapatmayı unutmak can sıkıcı. Boyama işi temelde anlamsız ve bu yüzden para çünkü satın alabileceğiniz tek şey yukarıda bahsedilen işe yaramaz boyama özelliği için desenler.
Bu oyun tatmin edici ve eğlenceli daha fazla güncelleme için sabırsızlanıyorum Dönme hızını değiştirebilmeyi çok isterim, ama oyun olduğu gibi harika!
oyun niyetine zar zor yukleniyo nasil oyun ya bu 😤😤😤😤😤😲😲😲😲
Bu yeni bir konsept ve tekrar mağaza sınıfında olma hissini yakalamak için iyi bir şey. Ancak, reklamlar korkunç. Kelimenin tam anlamıyla her aşama geçişinde bir tane vardır. Şeklinizi düzeltin, reklam yapın, her şeyi zımparalayın, reklam. Konuyu anladın. İlk yarım düzine seviyeyi oynadım ve çok para kazandım ama sonra o parayı gönderecek hiçbir şeyim olmadı. Yükseltmeler varsa, oyuncunun bunlardan haberdar olması için daha önce tanıtılmalıdır. Temel bir eğitim de iyi olurdu.
Eski boyama sistemi daha geri getirilmeli ayrıca yeni gelenlerden 2 tane bıçaktan bicak var 1 tane sola bıçak yok
Tasty Planet Forever Aksiyon pup
oyun bi zaman sonra çok sıkıcı oluyo : alıncak malzemaler az tamamından edinilmiş ve para doluyo böyle oluyor, hep oyundan faydalanır, oyun ağaçlı güzel kır bahçesi gibi biyer olsa ve insanlar da gerçek olsa gerçekten oyun 5 yıldızlık olur... ⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐,👍🏻👍🏻
Oldukça güzel bir oyun. Bir sürü reklam, ama bu ücretsiz bir oyun ve onlar da acele etmeli, o zaman büyük suçlama. Ama hepsi atlanabilir ve oynanabilir reklamlardır, yani bir artı var. İyi oyun
Woodturning oynamak harikaydı! Küçük bir ahşap atölyem var ve en çok torna tezgahını seviyorum. Harika oyun, kısa reklamlar
çok. Zevkli. Bir oyun. Ben. Bu oynu vor. çok. baba Sevmeye bilirişte ona. Bişey. Söyleyemem.
Güzel ama yeni şeyler oluyor
Reklâm amaçlı bir oyun tasarımı
Reklamlardan ayrılma: oyuna reklam girmiyor. Reklamlara oyun arası. Direkt sildim
Oyun güzel ama hiç yaratıcılığımızı biz serbestlik modu yok.Hadi geçenk spreyle boyamak sıras gibi ince bir yanıyla çok boyuyor) ve belki farklı renk yanıyla çok boyuyor olur.Çok iyi diyede çok kötüde diyemem orta derecede 3 bu oyuna bence çok uygun bence 3 puandan hemde biraz güzel bir şey bence oyunda size tavsiye😉
Güzel grafikler, harika fizik, fiziksel olarak etkileşimli, ancak her aşamadan sonra çok fazla lanet olası reklam Uçak moduna geçmek onlardan kurtuluyor ama uğraşması can sıkıcı
Oyun genel olarak harika bir konsept ama oyunla ilgili birkaç sorun var: 1. Pek çok eklemenin yolu var, kesinlikle saçma, bir reklam olmadan bir sonrakine bile basamıyorum. Ve evet, oyundan para kazanmak için eklentilerin olması gerektiğini anlıyorum ama voodoo yeterince büyük bir şirket, bu kadar çok reklama ihtiyacı yok. 2. Tek bir boyuttan ziyade farklı boyutlarda araçlar olması gerektiğini düşünüyorum 3. Mağazanızda birkaç yükseltme yaptıktan sonra yükseltme yapmıyor. 😕
Oyunu beğenildi ve ne kadar çok sevdiğini bilmiyorum.
Reklamlar bolca! Farklı bir moda geçtiğinizde veya bir projeyi bitirdiğinizde bir reklam çıkıyor. Bazen oyunu kesintiye uğratıyor. Uygulamadaki araçlar o kadar büyük ki bazen ahşabı doğru şekilde şekillendirmeyi neredeyse imkansız hale getiriyor. Oymanın sonunda şablon kullanmama seçeneği yok. Boyama modu gerçekten kokuyor. Yumuşak hareketleri olmayan bir tür buggy. Boya püskürtmeden boyayı hareket ettirme yeteneği yoktur. Sünger, hassas ayrıntılar için yeterince küçülmez. Devam edebilirdim. Kaldırıldı
Hayır.... Oyun oynarken çok tatmin edici ama kötü bir ekleme durumu var. Uygulamanın bu şekilde para kazandığını anlıyorum, bu yüzden her seviyeden veya aşamadan sonra bir ekleme yapmak sorun değil, ancak oyunun, oyunun kendisini kapsayan, oynamayı neredeyse imkansız hale getiren pop-up eklentileri koyduğu zamanlar vardır. Bu olmasaydı gerçekten iyi bir oyun olurdu.
Bence ama herkes arkadaşlar fırça ve süngerler yetersiz demişler ile para ile oluşturmak için gözden geçirme da oyunlardan yararlanmaz arasında ben de harika oluyor ama takmadım şey onun dışında beğenmediğim boya çok az olurse daha harika olur
Haha için eğitim Anadolu markaları Malatya'ya konuk olacak tam bir şekilde bir şekilde bir otel odası için tahmini iletilebilecek bir proje olabilecek bilgiler içerir da hukuk ve yetki belgesi ile birlikte yazmalısınız. da buda benim seveni hastanelere sevk edildiği gibi tanıtılan bir otel 🏨🏨 bir şekilde bir şekilde için din yoktur ve sadece bir şekilde bir otel odası bir şekilde için d
Oyun ama sürekli aynı parçalar ve aynı zamanda devam eden reklam bu kadar olduğu için siliyorum örnek olay reklam kampanyalayıcı olacağı için güzel bir oyundur
Oyun açıklıyor ama sorun vermiyor 1000 kere hala sorun sorunum için değil
Bence oyun çokkk güzel ben oyunu çok seviyorum bende sizde.
Her şeyden önce, bu oyunun en iyisi olduğunu düşünüyorum çünkü fotoğraftaki ağaç gibi oyabileceğiniz tüm bu farklı şeyler var, bunlardan birini oyabilirsiniz. büyükbabama tavsiye ediyorum ve o her zaman eğlenceli olduğunu söylüyor, bu yüzden neden oradaki tüm ebeveynlere çocuklar için tavsiye ediyorum
Bu oyunu gerçekten beğendim, hareket halindeyken oynayabilirsiniz, o kadar fazla reklamınız yok ve kolay ve eğlenceli, buna 10/10'luk bir oy verirsiniz😁(iyi olduğunu söylemiş miydim)
1 yıldız safra fazla. Boyalamadan önce boya ile birlikte kesici de parça modellerini parçalıyor ve reklam çıkar ve hepsini izletiyorlar, seçip yükledikten sonra 20 dk sonra siliyorum not:
Çok fazla reklam var.